16.11.2023

AirTAC обяви излизането на европейския пазар на новата си продуктова гама от линейни направляващи

В стремежа си да бъде максимално добър партньор за своите клиенти в областта на индустриалната автоматизация AirTAC пусна на европейския пазар новата продуктова гама линейни направляващи. От момента на своето основаване главна цел на AirTAC е да разширява своето портфолио с повече категории продукти, за да отговори в пълна степен на потребностите на своите партньори и да им осигури максимално добро качество.

Компанията прилага последните технологични иновации в своята научноизследователска и развойна дейност, за да отговори на разнообразните нужди за развитие и на тенденциите в интелигентната фабрика. Още в началото на разработването на линейните направляващи компанията разчита на високопрецизни пневматични цилиндри, с чиято помощ многократно се проверява точността и цялостната производителност на изделията. На базата на натрупания многогодишен технически опит и пазарно приложение, линейните направляващи на AirTAC постигат пълна интеграция в ежедневието на хората. Те намират широко приложение в различни индустрии и са спечелили признанието на хиляди клиенти.

Благодарение на доказаното и добре известно качество на марката, в съчетание с изключително рентабилната цена, AirTAC е готова да се конкурира с другите производители на пазара с пълна продуктова гама от модели и размери.

Серията LRM включва миниатюрни линейни направляващи, започвайки от размер 5 до размер 15. В сериите LSH и LSD могат да се намерят най-често търсените линейни направляващи в различни приложения, като се предлагат от размер 15 до размер 35.

AirTAC стриктно се придържа към щадящо производство и е формирала стандартизирана система за управление на производството. Компанията разполага с 14 обекта за производство на линейни направляващи в Китай и Тайван, които разполагат с усъвършенствано високопрецизно оборудване и устройства. Компанията е създала и центрове за научноизследователска и развойна дейност, в които се провеждат висококачествени изпитания и техническа поддръжка.

Цялостното тестване на ефективността на продуктите е важна част от контрола на качеството. В лаборатория за научноизследователска и развойна дейност се провеждат пълен набор от тестове за производителност на линейните направляващи. В същото време компанията тества променящите се характеристики на изделията в различни среди по пътя на симулирането на реални работни условия, за да се гарантира работните показатели на направляващите. В допълнение към отличните възможности за научноизследователска и развойна дейност и стандартите за проектиране, AirTAC използва висококачествено оборудване и машини внос от Германия и Япония, за да изгради интелигентна техническа верига – от производството на шините и блоковете до автоматизираното сглобяване.

AirTAC винаги е контролирала стриктно всеки процес и прави всичко възможно, за да гарантира качеството на продуктите, отличаващи се с изключителни технологични предимства.