07.04.2020

Защита от въздушно-капково предаване за повече хигиена и безопасност

Немската компания, item Industrietechnik GmbH, разработи решения за защита от въздушно-капково предаване, които предлагат повече хигиена и безопасност за вас и вашите служители, без да нарушава комуникацията. За да отговорят на разнообразието от изисквания и области на приложение, се предлагат различни модели и продукти, направени по индивидуално задание. Това осигурява оптимална защита от въздушно-капково предаване за индивидуални приложения - бензиностанции, супермаркети, търговия на дребно, банки, рецепции и много други.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Предимствата на решенията разработени от продукти на item:

Може да се почистват и дезинфекцират с препарати на алкохолна основа, без това да причинява напукване и замъгляване на материала.

Значително по-висока устойчивост на удар, висока прозрачност и по-добра пропускливост на светлина.

Висока химическа устойчивост.

Благодарение на устойчивостта на UV лъчи, са подходящи и за външна употреба

Възможно е изпълнение в стандартен размер, както и по задание на клиента:


 
 

 

 

 

 

 

 

 

Защитна стена (голяма): С широчината си от 1.5 м, тази конструкция е подходяща за защита от въздушно-капково предаване на големи плотове – офиси, банки, рецепции, каси за комунални плащания и др.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Защитна стена (малка): С ширина 75 см, тази конструкция е подходяща, като плот в киоск и супермаркет или където мястото е ограничено.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Защитна стена с рафт: С височина повече от 2 метра, тази конструкция може да се използва навсякъде, където хората контактуват прави, като обекти за търговия на дребно.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Преграда (регулируема): Може лесно да приспособите този дял към местните условия: Поликарбонатната преграда, изработен с размери (900 мм х 600 мм х 4 мм), може да се премества по височина и дълбочина.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Модулна защита на каса: идеална за работа на гише в пекарна, супермаркет, търговия на дребно. Няколко от тези сегменти могат да бъдат комбинирани за създаване на индивидуални решения с различна дължина. Наклоненият улей осигурява безконтактната доставка на стоки.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тристранна защита за каса: Тази конструкция гарантира повече сигурност на работещите на каса. Модела позволява използването на постоянно инсталирани терминали за безкасови плащания в супермаркетите. Размерите на готовото решение отговарят на най-разпространените касови системи, но могат да бъдат персонализирани и за вашия квартален магазин.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дезинфекционна стойка в два размера - перфектното допълнение към защитата от въздушно-капково предаване

Редовното и щателно измиване на ръцете е важно за хигиената и здравето, но това не винаги е възможно на работното място. В такива ситуации дезинфекцията е алтернатива. Стойката за дезинфектанти е перфектното допълнение към защитните конструкции. Подобно на дисплея и защитната стена, щандовете за дезинфекция се доставят предварително сглобени.